Categorii


Spune unui prieten


Spune unui prieten.
Categorii » Catalog » Accesorii » Busole, Harti si Literatura Mont » SchubertMaramure » Schubert & Franzke Harta Muntii Nostri Harta Muntilor - Maramuresului MN08
[SchubertMaramure]
Lei 18,00
Schubert & Franzke Harta Muntii Nostri Harta Muntilor - Maramuresului MN08
Clic pentru marire

Schubert & Franzke Harta Muntii Nostri Harta Muntilor - Maramuresului MN08


      Pentru editarea hartii s-au folosit tehnici moderne de cartografiereşi s-a tiparit pe h‚rtie rezistentă la umiditate. Editarea s-a realizat cu gandul de a fi citita usor datorita structurarii practice/intuitive a informatiilor. Toate traseele descrise in harta sunt detaliate in limba romana si engleza.
      Toate traseele (track-urile) şi unele puncte de interes (waypoint-uri) sunt descărcabile de pe Muntii Nostri, iar aplicaţiile iPhone şi Android vor risipi aura nostalgică a hărţii, conferind produsului complexitatea tehnică obligatorie secolului Ón care trăim.

Fiecare traseu contine date tehnice care cuprinde:
- Marcaje turistice verificate pe teren
- Rutele traseelor
- Profilele cu punctele de reper mai importante
- Date referitoare la dificultate traseului: lungime, urcus, distanta totala, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp etc
- Harta contine un sistem de coordonate metric, foarte util in masurarea rapida a distantelor pe harta
- Umbrirea si curbele de nivel scot in evidenta relieful, usurand orientarea
- Sunt marcate unitatiile de cazare/cabanele turistice/refugiile, trebuie consultata legenda hartii
- 11 trasee parcurse cu GPS      Munții Maramureșului (cunoscuți adeseori și sub denumirea Carpații Păduroși, greșit atribuită in ultima vreme doar părții lor nordice) sunt o grupă muntoasă a Carpaților Maramureșului și Bucovinei, aparținand de lanțul muntos al Carpaților Orientali. Se intind in cea mai mare parte pe teritoriul actual al Ucrainei și in sud pe teritoriul nordic al Romaniei, respectiv inchid la nord și est Depresiunea Maramureș.
      Munții Maramureșului (cel mai inalt masiv montan aflat la granița nordică a țării, ce atinge altitudinea maximă de 1.957 m. in Vf. Farcău) se află in partea nordică a Orientalilor, invecinandu-se la est cu Obcinele Bucovinei, la sud cu Munții Rodnei și Depresiunea Maramureșului, iar la nord cu Masivul Rakhiv, din țara vecină, Ucraina.
      Parcul Natural Munții Maramureșului este o arie protejată de interes național ce corespunde categoriei a V-a IUCN (parc natural de tip peisaj terestru), desemnată in scopul protejării biodiversității și menținerii intr-o stare de conservare favorabilă a florei spontane și faunei sălbatice, precum și a unor habitatelor naturale aflate in arealul parcului. Acesta este situat in nord-estul județului Maramureș, pe teritoriile administrative ale orașelor Borșa și Vișeu de Sus și pe cele ale comunelor Poienile de sub Munte, Repedea, Petrova, Bistra, Moisei și Vișeu de Jos.
Parcul include patru rezervații naturale de interes național corespunzătoare categoriei a IV-a IUCN; astfel:
      Varful Farcău - Lacul Vinderelu - Varful Mihăilecu (rezervație naturală de tip geologic, florisic și peisagistic) ce adăpostește rarități floristice, printre care: afin vanăt, floare de colț, bumbăcăriță sau vulturică.
      Cornu Nedeii - Ciungii Bălăsanii - arie naturală de tip faunistic instituită in scopul protejării cocoșului de mesteacăn, o specie de pasăre din familia fazanilor.
      Poiana cu narcise Tomnatec - Sehleanu, rezervație naturală de tip floristic și peisagistic creată in scopul protejării unei comunități de narcise din specia Narcissus radiiflorus care vegetează la o altitudine de 1600 m. in versantul drept al Vf. Tomnatec (1.618).
      Stancăriile Salhoi - Zambroslavele, arie naturală protejată de tip geologic, botanic și peisagistic. Aceasta adăpostește o specie de plantă cunoscută de localnici sub denumirea populară de lingurea (Cochelaria pyrineaca var. borzaeana).

Date tehnice:

Scara   1: 65 000
Autori/Colaboratori-
MaterialHartie plastifiata, rezistenta la umezeala


Lei 18,00 TVA Inclus

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina produsului.

Stoc disponibil: 4


Livrarea acestui produs costa:
Livrare Doar 8 Lei Posta Romana Livrare Doar 17 Lei Fan Courier

Comenzile livrate cu Posta Romana de peste 149 lei sunt gratuite, iar pentru comenzi sub 150 lei costa numai 8 lei.
Comenzile livrate cu Fan Courier de peste 200 lei sunt gratuite, iar pentru comenzi sub 200 lei dar peste 149 lei costa numai 11 lei, cele sub 150 lei vor fi tarifate cu 17 lei. Preturi valabile in reteaua curierului.

|
Review-uri
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat
Schubert & Franzke Harta Muntii Nostri Harta Muntilor - Vladeasa MN13
Schubert & Franzke Harta Muntii Nostri Harta Muntilor - Vladeasa MN13

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Inchis
      Viziteaza magazinul Incort.ro pe ShopMania
Ghidul tau autentic de shopping. Website Security Test