Categorii


Oferta
Protectie Talpa Clapari Ski Negru marimea M, Euro: 37-41, SP002-M
Protectie Talpa Clapari Ski Negru marimea M, Euro: 37-41, SP002-M
Lei 179,00
Lei 255,00
Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal:

SC ARCOPROTECT SRL cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului INCORT.RO, clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori, angajati, fosti angajati) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal:

SC ARCOPROTECT SRL colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare:
1. Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul INCORT.RO.
2. Activitati comerciale de vanzari servicii, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari de servicii pe website-ul INCORT.RO , administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, statistica.
3. Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a serviciilor SC ARCOPROTECT SRL, desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor de servicii si comportamentului consumatorului.
4. Activitatti de post-vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul INCORT.RO ), imbunatatirea calitatii serviciilor de reparatii si intretinere a produselor comercializate, efectuarea interventiei de service, inlocuiri de produse.
5. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.
6. Pentru stocarea adreselor de email ale cumparatorilor Compari (Online Comparison Shopping Kft.1074 Budapesta, Rakoczi ut 70-72, CUI: HU24868291, Reg.Comertului: 01-09-186759) detine statutul de persoana imputernicita in vederea transmiterii chestionarelor de evaluare in cadrul Programului Magazin de Incredere. Dupa efectuarea unei cumparaturi aici, Compari va primi adresa de email a cumparatorului. Motivul transmiterii datelor: solicitarea si afisarea feedbackului cumparatorului. Adresa de email transmisa este gestionata, stocata de Online Comparison Kft in temeiul unui contract scris si respectand conditiile necesare protectiei datelor.

Continua

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

      Viziteaza magazinul Incort.ro pe ShopMania
Ghidul tau autentic de shopping. AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR