Categorii


Oferta
Protectie Talpa Clapari Ski Albastru marimea S, Euro: 33-36, SP001-S
Protectie Talpa Clapari Ski Albastru marimea S, Euro: 33-36, SP001-S
Lei 179,00
Lei 255,00
Plata si livrare

Modalitatea de livrare:

Modalitatea de transport cade in atributiile cumparatorului. In momentul finalizarii comenzii acesta poate alege intre livrarea cu Posta Romana sau Curier Rapid.
Comenzile livrate cu Curier Rapid de peste 149 lei sunt gratuite, iar pentru comenzi sub 150 lei costa numai 13 lei. Comezile livrate cu Posta Romana costa 21lei si se fac in mod exceptional la cerere.
Nu exista kilometri suplimentari taxati.
Dupa ce livrarea s-a efectuat clientul va primi un email / sms cu informatiile de urmarire a comenzii.

Plata produselor:

Plata ramburs - se plateste persoanei care livreaza comanda in momentul primirii acesteia.
Plata prin ordin de plata - se plateste la banca prin Ordin de plata iar comanda va fi trimisa ulterior confirmarii platii.
Toate preturile afisate sunt in LEI si includ TVA.

Garantia:

Toate produsele comercializate de catre www.incort.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin direct de la producator.

Factura :

Toate produsele comercializate de catre www.incort.ro vin insotite de factura fiscala.

Conditii :

Pretul produselor, situatia stocurilor, culorile din imagini, descrierile/caracteristicile/datele tehnice, a marimilor si culorilor disponibile pentru fiecare produs, nu sunt contractuale. Situatia stocurilor evolueaza rapid si este posibil ca datele de pe www.incort.ro sa nu mai reflecte realitatea. Pentru informatii exacte va rugam sa ne contactati sau sa asteptati confirmarea comenzii.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
Atentie!
Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a putea viziona si cumpara produse din categoria Bricege/Cutite/Unelte/Macete etc. Articolele din categoriile enumerate sunt destinate exclusiv adultilor.

Expedierea :

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de expediere (marfa pleaca de la noi) este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Returnare produs :

Daca sunteti nemultumit de produsele cumparate de la www.incort.ro si doriti sa returnati produsele, trebuie in maxim 14 zile de la receptia acestora sa ne contactati.
Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
ATENTIE
Costul transportului produselor de la SC. ARCO-PROTECT SRL catre client si de la client catre S.C. ARCO-PROTECT S.R.L. revine in responsabilitatea clientului. In cazul in care livrarea s-a facut cu titlul de "livrare gratuita" din suma care se restituie se va retine contravaloarea transportului facturata de catre firma de curierat.
Costul transportului pentru returul / schimbul produselor DEFECTE este suportat de catre SC. Arco-Protect SRL.

POLITICA / CONDITII DE UTILIZARE :

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi inregistrata pe aceasta pagina, astfel incat aceste informatii sa fie intotdeauna vizibile. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor.
Utilizatorul are obligatia sa citeasca si sa respecte politicile sitului, la fiecare utilizare.

Continua

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

      Viziteaza magazinul Incort.ro pe ShopMania
Ghidul tau autentic de shopping. AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR